Vapaa-ajalla


Mukana nuorten valmennustoiminnassa

Yhteiskunnallisten asioiden lisäksi minulle on erittäin tärkeää nuorten yleisurheiluvalmentaminen. Haluan auttaa ja kannustaa nuoria liikkumaan ja vaalimaan terveyttään. Tätä työtä saan tehdä Turun Toverien yleiurheilujaoston valmennus- ja tiedostusvastaavana.

Valmennan lisäksi Turun Toverien nuoria kestävyysjuoksijoita. Vuosien varrella valmennettavistani mitaleja SM kisoissa ovat saaneet Emilia Maaskola, Pekka Antikainen ja Hanna Paasio. Lisäksi maaotteluun tiensä ovat raivanneet Emilia ja Pekka. Tällä hetkellä tuosta kolmikosta tavoitteellisesti harjoittelee Pekka Antikainen, joka voitti mm. vuonna 2016 SM maantiejuoksun kultaa M 19 sarjan 10 km matkalla.

Paavo Nurmi Games

Olen innolla mukana myös Paavo Nurmi Games tapahtumakokonaisuudessa, jonka yhtenä tärkeänä tehtävänä näen Suomen yleisurheilun tason nostamisen ja erityisesti kestävyysjuoksun palauttamisen menneiden aikojen tasolle.

Ensimmäiset Paavo Nurmen kisat järjestettiin vuonna 1957 Paavo Nurmen 60-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Perinne jatkuu edelleen: kisat järjestetään vuosittain Turussa legendaarisen juoksijan mukaan nimetyllä Paavo Nurmen stadionilla. Paavo Nurmi Games on ollut vuodesta 2017 alkaen osa IAAF World Challenge – sarjaa.

Musiikki antaa energiaa arkeen

Musiikki on myös erittäin tärkeä osa elämääni, sen suhteen olen melkein kaikkiruokainen. Suurin suosikkini on kuitenkin Amerikan "työväenluokan sankari" Bruce Springsteen. Brucen kuuntelun aloitin jo vuonna 1984, jolloin mm. kappaleet Born in the U.S.A. ja Dancing in the Dark oli juuri julkaistu. Olen käynyt Brucen konserteissa ympäri maailmaa yhteensä 24 kertaa, kaukaisin keikkakohde on ollut Etelä-Afrikan Johannesburg 1.2.2014. Upein keikkakokemukseni on kuitenkin 7.5.2013, jolloin Bruce konsertoi omassa kotikaupungissani Turussa.