Vapaa-ajalla


Mukana nuorten toiminnassa

Yhteiskunnallisten asioiden lisäksi minulle on erittäin tärkeää nuorten urheiluharrastuksen tukeminen. Haluan auttaa ja kannustaa nuoria liikkumaan ja vaalimaan terveyttään. Tätä työtä saan tehdä Turun Toverien yleiurheilujaoston valmennus- ja tiedostusvastaavana.

Aiemmin valmensin myös Turun Toverien nuoria kestävyysjuoksijoita. Vuosien varrella valmennettavistani mitaleja SM kisoissa ovat saaneet Emilia Maaskola, Pekka Antikainen ja Hanna Paasio. Emilia ja Pekka nousivat uransa aikana aina nuorten maaotteluedustajiksi saakka. Tällä hetkellä en yhteiskunnallisten luottamustoimeni takia ehdi henkilökohtaisesti ketään valmentamaan, mutta toimin taustavaikuttajana  monin eri tavoin Turun Toverien yleisurheilussa. 
Paavo Nurmi Games

Olen innolla mukana myös Paavo Nurmi Games tapahtumakokonaisuudessa, jonka yhtenä tärkeänä tehtävänä näen Suomen yleisurheilun tason nostamisen ja erityisesti kestävyysjuoksun palauttamisen menneiden aikojen loistoon.

Ensimmäiset Paavo Nurmen kisat järjestettiin vuonna 1957 Paavo Nurmen 60-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Perinne jatkuu edelleen: kisat järjestetään vuosittain Turussa, legendaarisen juoksijan mukaan nimetyllä Paavo Nurmen stadionilla. Paavo Nurmi Games on ollut vuodesta 2020 alkaen osa IAAF Continental Tour GOLD – sarjaa.
Musiikki antaa energiaa arkeen

Musiikki on myös erittäin tärkeä osa elämääni, sen suhteen olen melkein kaikkiruokainen. Suurin suosikkini on kuitenkin Amerikan "työväenluokan sankari" Bruce Springsteen. Brucen kuuntelun aloitin jo vuonna 1984, jolloin mm. kappaleet Born in the U.S.A. ja Dancing in the Dark oli juuri julkaistu. Olen käynyt Brucen konserteissa ympäri maailmaa yhteensä 28 kertaa, kaukaisin keikkakohde on ollut Etelä-Afrikan Johannesburg 1.2.2014. Upein keikkakokemukseni on kuitenkin 7.5.2013, jolloin Bruce konsertoi omassa kotikaupungissani Turussa.

Seuraavan kerran Brucen tahdissa 12.7.2024 Helsingissä, sekä 15 ja 18.7.2024 Tukholmassa .