Kuka Mika on?


Vahva vaikuttaja


Olen Mika Maaskola 52v. Työskentelen Turun Vesihuolto Oy:ssä, jossa olen toiminut pitkään vesimittarinkorjaajana ja nyt projektikoordinaattorina. Asun Itä-Turussa. Perheeseeni kuuluvat vaimo Hanna, sekä omilleen jo muuttaneet tyttäret Saana 26 v., Emilia 25 v. ja Helmi 20 v. sekä Osku-koira 11 v.

Olen mm. toisen kauden varakansanedustaja, Turun SDP:n puheenjohtaja, maakuntavaltuuston jäsen, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, Pääskyvuoriseuran pj. ja Paavo Nurmi Games Oy:n vpj. Näissä kaikissa luottamustoimissani olen aina pyrkinyt puolustamaan ja tuomaan esiin tavallisten palkansaajien asioita.

Olen ollut myös pitkään mukana AY-toiminnassa, toimin yhdistykseni JHL 93:n hallituksen jäsenenä. Aiemmin olin yli 10 vuotta pääluottamusmiehenä ja puheenjohtajana. Olen JHL:n edustajiston jäsen. Myös Hanna vaimoni on mukana JHL:n AY-toiminnassa, toimien mm. lakkovahtina "Viimeinen niitti" -lakossa viime syksynä.